logo

ŞİRKETİMİZ

Servolt Elektrik 23 yıldır kalite ve hizmet anlayışından taviz vermeden mevcut geniş ürün portföyü ve hizmet ağı ile talep edilen teknik desteği veya ürünleri sağlayarak müşterilerinin yanında olmaya devam etmektedir.
NEWSLETTER
Istanbul / TURKEY

+90 532 061 95 60

export@servolt.com

SERVOLT

VOLTAJ REGÜLATÖRÜ VE STABİLİZATÖRLERİ

Servo Voltaj Regülatörü, girişten voltaj dalgalanmalarını yakalayan ve akımı doğru çıkışa ayarlayan bir Buck\Boost transformatör güçlendirici kullanarak optimum voltaj beslemesi gerçekleştiren servo motor kontrollü bir stabilizasyon sistemidir. AC senkron motor, voltajı saat yönünde veya saat yönünün tersine ayarlar ve kontrol kartı, dimmer, karşılaştırıcı, transistörler, mocs vb. bileşenlerle çıkış voltajını yönetir.

VOLTAJ REGÜLATÖRÜ VE STABİLİZATÖRLERİ SSS

Burada Voltaj Sabitleyici ararken daha sık sorulan bazı soruların yanıtlarını bulacaksınız.
Cevabını bulamadığınız bir sorunuz varsa lütfen Bize Ulaşın sayfasını kullanarak bize bildirin.

Voltaj Sabitleyicilerin Maliyeti Ne Kadardır?

Bir Voltaj Sabitleyicinin maliyeti, çeşitli faktörlere bağlı olarak değişebilir, bunlardan ikisi en önemlileridir – korumak istediğiniz yükün güç derecesi ve Dengeleyicinin teslimata devam ederken çalışması beklenen gerekli izin verilen giriş voltajı penceresi gerekli çıkış voltajı. Genel bir kural olarak, daha küçük dereceli uygulamalarda Servo Elektronik çözümleri en uygun maliyetlidir. Bununla birlikte, 80 kVA’nın üzerindeki Statik Elektronik Stabilizatörler, maliyet açısından daha avantajlı olma eğilimindedir ve daha az yer kaplayan gelişmiş güç koruma özellikleri sunar. Fiyat almak için lütfen bizimle iletişime geçin.

Voltaj Sabitleyici ve Güç Düzenleyici arasındaki fark nedir?

Esasen her ikisi de voltaj geçişlerine, ani yükselmelere, düşmelere ve kesintilere karşı koruma sağlar, ancak bir Güç Düzenleyici ayrıca Elektriksel Gürültüye karşı ek koruma ve geçici akımlara ve ani yükselmelere karşı daha yüksek düzeyde koruma sağlar. Çoğu durumda, bir Güç Hattı Şartlandırıcı, yalnızca bir izolasyon transformatörü içeren bir Voltaj Sabitleyicidir. İyi bir toprak sağlanamadığında Ortak Mod Gürültüsü (E’den L’ye ve E’den N’ye) bir sorun olabilir. Bir Güç Düzenleyiciye korumalı bir izolasyon transformatörünün dahil edilmesiyle, bu parazit zararsız seviyelere bastırılacaktır. AC Güç Şartlandırıcısının çıkışına genel olarak Temiz besleme denir. Beklediğiniz gibi, bir Güç Hattı Şartlandırıcı genellikle bir Voltaj Sabitleyici / Regülatörden daha pahalıdır. Bu nedenle, sitenizde elektriksel gürültü bir sorun değilse en uygun maliyetli çözüm genellikle bir Voltaj Dengeleyicidir.

En iyi Voltaj Sabitleyici türü nedir?

Tarihsel olarak, genel ticari ve endüstriyel uygulamalar için, Servo Elektronik tabanlı Voltaj Stabilizatörleri pazara hakim olmuştur. Ancak, mikroişlemci kontrolündeki gelişmelerle birlikte son zamanlarda, Statik Elektronik Sabitleyici gerçekten kendine geldi. Günümüzde, soğutma için fanlar dışında hareketli parçası olmayan statik çözümler olarak bu tür Dengeleyiciler, özellikle 80 kVA’nın üzerindeki güç uygulamaları için alanlarında lider konumdadır. Uygulamanın doğası gereği gerçekten endüstriyel olduğu ve dengeleyicinin çok daha zorlu bir güç ortamında çalışmasının beklendiği durumlarda, Manyetik İndüksiyon tabanlı endüstriyel dengeleyiciler en uygunudur. Ancak, daha yüksek bir fiyat etiketi ile gelirler!

Sabitleyici için hangi Giriş Voltajı Penceresine ihtiyacım var?

Makul derecede iyi bir şebeke kaynağının olduğu durumlarda, ±%15’lik bir giriş değişim salınımı sunan bir Dengeleyici (S15 Modellerimiz) genellikle kabul edilebilirden daha fazla olacaktır, ancak daha uzak konumlarda veya ulusal tedarik altyapısının daha az gelişmiş olduğu ülkelerde , ±%20 veya daha büyük varyasyonların Dengeleyici tarafından karşılanması gerekebilir. Seçtiğiniz izin verilen giriş voltajı aralığı seçeneği ne kadar genişse, muhtemelen dengeleyicinin o kadar pahalı olacağı anlamına geleceğinden, bir dengeleyici sipariş etmeden önce sitenizdeki şebeke ana besleme voltajının ne kadar düşük veya yüksek olduğunu belirlemek hayati önem taşır.